Καλώς Ορίσατε στην ιστοσελίδα της dutrion

Η dutrion είναι παγκόσμια κάτοχος της άδειας και του παρόχου των οικονομικών και ασφαλών λύσεων διοξείδιο του χλωρίου.

Οι συνεργάτες διανομής της dutrion έχουν επικεντρωθεί στα εξής: καθαρό πόσιμο νερό, την υγεία των ζώων, της βιομηχανίας μεταποίησης τροφίμων και τις λύσεις βιοασφάλειας.

Το κέντρο λειτουργίας μας λειτουργεί γρήγορα και αποτελεσματικά εξασφαλίζοντας παράλληλα ένα υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και ποιότητας. Οι τεχνικοί της dutrion είναι έτοιμοι να σας βοηθήσει με καινοτόμες λύσεις που βελτιστοποιούν τις επιδόσεις του διοξειδίου του χλωρίου.


dutrion®Ταμπλέτα

Η ταμπλέτα dutrion είναι ένα μεταφερόμενο προϊόν χωρίς κίνδυνο ανάφλεξης, αφού προστεθεί σε μια συγκεκριμένη ποσότητα νερού, αντιδρά γρήγορα και με ασφάλεια σε μια μόνιμη λύση του διοξειδίου του χλωρίου με συγκέντρωση 0,2%.

Κάντε κλίκ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.


"Σε σύγκριση με κάθε άλλη χημική μέθοδο,
η διαδικασία του διοξείδιο του χλωρίου
είναι μια πολύ καλύτερη λύση για την εξάλειψη παθογόνων παραγόντων."


dutrion®Σκόνη

Η σκόνη dutrion είναι εύκολη στην μεταφορά και δεν έχει κίνδυνο ανάφλεξης από δύο συστατικά που μόλις προστεθούν σε μια συγκεκριμένη ποσότητα του νερού, αντιδρά πλήρως σε μια μόνιμη λύση του διοξειδίου του χλωρίου με συγκέντρωση των 0,2 έως 0,4%.

Κάντε κλίκ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.


"Το διοξείδιο του χλωρίου, θα γίνει τόσο σημαντικό για τον κόσμο
στα επόμενα 20 χρόνια όσο το χλώριο ήταν σημαντικό για τα τελευταία 100 χρόνια."DutriClean dosing units

Η δοσολογία για ένα υγρό προϊόν δεν είναι δύσκολο,
εάν έχετε τα σωστά εργαλεία

Το DutriClean units σας παρέχει έυκολα την δοσολογία θέλετε. Ικανο για προϊόντα όπως το διοξείδιο του χλωρίου, οξέα, υγρά χημικά και άλλα υγρά πρόσθετα.

Το DutriClean units είναι η πιο ολοκληρωμένη και οικονομική λύση στην αγορά.

Κάντε κλίκ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.
Η dutrion αναζητά νέους συνεργάτες ®

Η dutrion μια ταχύτατα επιτυχημένη εταιρεία και αναπτύσσεται συνεχώς αναζητούμς για νέους ανεξάρτητους συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα. Έχετε ένα δίκτυο πωλήσεων ή σας ενδιαφέρει μια από τις καλύτερες λύσεις επεξεργασίας νερού;


Επικοινωνήστε μαζί μας για την Ελλάδα: Τηλέφωνο: +30 2102792137 , 2102792132 - Fax: 2102792185 ή στο e-mail: john@clo2.gr